سپتامبر 18, 2024 توسط همیار 0

امن ترین و مدیریتی ترین دستگاه کنترل تردد (اکسس کنترل) آسانسور

امن ترین و مدیریتی ترین دستگاه کنترل تردد یا محدود کننده آسانسور ( اکسس کنترل آسانسور ) دستگاهی است که قابلیت نصب توکار داشته باشد و بصورت vip (اختصاصی کردن طبقات) باشد که ساکنین هر طبقه به طبقه خودشان تردد داشته باشند.

دستگاه کنترل تردد آسانسور مدل sh800 : این دستگاه بصورت توکار نصب می شود و قابلیت vip دارد. قابلیت های پشتیبان گیری ، بازیابی اطلاعات ، گزارش گیری از ترددهای آسانسور ، تنظیمات زمانی ، نام گذاری واحدها و … از جمله امکانات این دستگاه کنترل تردد آسانسور است. نوع تگ و کارت ها از نوع ۱۲۵ قابل کپی است (مشاهده)

دستگاه کنترل تردد آسانسور مدل sh720 : این دستگاه بصورت توکار نصب می شود و قابلیت vip برای اختصاصی کردن طبقات را دارد. قابلیت های پشتیبان گیری ، بازیابی اطلاعات ، گزارش گیری از ترددهای آسانسور ، تنظیمات زمانی ، نام گذاری واحدها، شارژ واحدها و … از جمله امکانات این دستگاه کنترل تردد آسانسور است. نوع تگ و کارت ها از نوع ۱۳/۵۶ مگاهرتز غیرقابل کپی است (مشاهده)

محدود کننده کارتی توکار تک کانال sh401e: این دستگاه بصورت توکار نصب می شود اما vip برای اختصاصی کردن طبقات را ندارد. قابلیت های پشتیبان گیری ، بازیابی اطلاعات ، گزارش گیری از ترددهای آسانسور ، تنظیمات زمانی ، نام گذاری واحدها، شارژ واحدها و … از جمله امکانات این دستگاه کنترل تردد آسانسور است. نوع تگ و کارت ها از نوع ۱۲۵ کیلوهرتز قابل کپی است (مشاهده)

اکسس کنترل کدینگ آسانسور مدل SH460M9: این دستگاه هم با کد (رمز) و هم با کارت و تگ های nfc کار می کند. قابلیت های پشتیبان گیری، دسترسی اختصاصی به طبقات، بازیابی اطلاعات ، گزارش گیری از ترددهای آسانسور ، تنظیمات زمانی ، نام گذاری واحدها، شارژ واحدها، رمز اختصاصی برای هر واحد و … از جمله امکانات این دستگاه کنترل تردد کدینگ آسانسور است (مشاهده)

پاسخ به سوالات مهم در مورد انتخاب دستگاه کنترل تردد آسانسور مناسب (اینجا ببینید)

امنیت آسانسور : امنیت آسانسور یعنی بستن راه نفوذ به خانه از طریق آسانسور. دقت شود که ایمنی آسانسور با امنیت آسانسور متفاوت است.

ایمنی آسانسور : ایمن کردن آسانسور یعنی صحت و سلامت عملکرد آسانسور در جهت حفظ جان ، کیفیت قطعات و زیبایی.

امن ترین دستگاه کنترل تردد آسانسور مدلی است که صرفا تگریدر یا پنل کدینگ داخل کابین یا کلیدهای بیرونی باشد و برد اصلی در جای امن مثلا داخل اتاقک موتور آسانسور نصب شود. این ارتباط تا ۵۰ متر با استفاده از پروتکل wiegand امکان پذیر است که دستگاه های اکسس کنترل SH460M9 و SH460M16 و 3MA access control از این نوع هستند .

تگ آسانسور نصب شده بصورت توکار بسیار تمیز و حرفه ای

امن سازی آسانسور در برابر سرقت یک دغدغه جدی امنیت ساختمان است که قبل از حادثه باید به آن توجه کرد.