می 28, 2026 توسط همیار Off

برد کرکره ساید سیمکارتی و wifi هوشمند fb3020u شرکت فرابیت

برد کرکره برقی ساید هوشمند سیمکارتی و wifi مدل fb3020u علاوه بر مجهز بودن به سیمکارتی ، ریموت و باز کردن درب با wifi مجهز به یک آنتن برد بلند uhf نیز می شود که برای ورود یا خروج بلادرنگ می توان از آن استفاده کرد.

برد کرکره برقی ساید fb3020u مجهز به ارتباط سیمکارتی است یعنی مدیر می تواند شماره ساکنین را با استفاده از نرم افزار موبایل در دستگاه ذخیره کند تا بتوانند تنها با یک تماس از هرجایی درب پارکینگ را باز کنند.

کافی است که ساکنین با شماره سیمکارت داخل دستگاه تماس بگیرند تا درب کرکره برقی باز شود. هر واحد می تواند 10 شماره موبایل به مدیر اعلام کند.

باز کردن درب با wifi: بدون نیاز به ریموت و تماس و … و تنها با استفاده از گوشی موبایل می توانید درب را باز کنید. مدیر به هر یک از واحد‌های مجتمع مسکونی یک رمز اختصاصی می دهد که ساکنین با کارکردن این رمز در نرم افزار دایزون، با کلیک روی open خواهند توانست بلافاصله درب را باز کنند. بسته شدن درب بصورت اتوماتیک خواهد بود.

برد کرکره برقی ساید مدل fb3020 ساخت شرکت فرابیت، دارای نرم افزار موبایل با قابلیت های زیر است:

  • افزودن ریموت ها با نام واحدها با ساکنین
  • غیرفعال کردن ریموت ها و واحدها بصورت مجزا
  • فعال و غیرفعال کردن واحدها از هرجایی توسط مدیر
  • بکاپ و ریستور اطلاعات
  • گزارش گیری از ورود و خروج ها
  • باز کردن درب با تماس
  • باز کردن درب با wifi نرم افزار دایزون
  • باز کردن درب با ریموت
  • اتصال یک آنتن uhf ریدر برد بلند rfid

برد هوشمند کنترل کرکره برقی ساید fb3020u دارای تنظیم دقیق حد بالا و حد پایین درب است و زمان رله up و down بصورت دقیق برای موتور ساید قابل تنظیم می باشد

ریدر برد بلند: این دستگاه به سوکت اتصال ریدر برد بلند rfid مجهز است که در نتیجه می توان برای ورود یا خروج بدون توقف از آن استفاده کرد